Bunuri în valoare de aproximativ 58 000 000 de lei a fost au fost sechestrate de către Agenţia de Recuperare a Bunurilor Infracţionale (ARBI) din cadrul CNA. Este vorba despre bunuri de provenienţă dubioasă care au fost indispobilizate în cadrul mai multor cauze penale.

Astfel, în cadrul investigaţiilor financiare paralele, ARBI a aplicat sechestre pe 2 capitaluri sociale, pe 8 construcţii locative, pe 2 construcţii nelocative, o încăpere locativă şi 2 nelocative şi un autoturism.

Amintim că, de la începutul anului curent, Agenţia de Recuperare a Bunurilor Infracţionale a indisponibilizat bunuri, dobândite ilicit, în sumă de circa 800 000 000 de lei.

Agenţia de Recuperare a Bunurilor Infracţionale este o subdiviziune autonomă din cadrul Centrului Naţional Anticorupţie, specializată în efectuarea investigaţiilor financiare paralele, indisponibilizarea bunurilor infracţionale, evaluarea, administrarea şi valorificarea bunurilor infracţionale indisponibilizate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!