/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Doctorul în științe medicale, chirurgul Alic Cotoneț, răpus de COVID-19

missing
14 decembrie 2020, ora 12:14

Și chirurgul, doctorul în științe medicale, Alic Cotoneț, a fost răpus de noul virus COVID-19, a anunțat reprezentanții spitalului „Timofei Moșneaga”.

„Cu profundă tristețe anunțăm despre decesul colegului nostru, chirurgului endoscopist, doctorului în științe medicale, domnului Alic Cotoneț. Pe 13 decembrie, dumnealui a pierdut lupta cu COVID – 19, la vârsta de 58 de ani. Am pierdut un Om, un bun prieten, care a iubit cu sinceritate profesia sa, a ars pentru cei mai suferinzi ca el. Domnul Cotoneț a fost angajat în cadrul IMSP SCR „Timofei Moșnega” din 1988, unde a activat până în 2019”, au anunțat reprezentanții IMSP SCR „Timofei Moșnega”.

„Comunitatea USMF „Nicolae Testemiţanu” exprimă condoleanțe şi sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor, în legătură cu trecerea prematură în eternitate a lui Alic COTONEȚ (27.04.1962-13.12.2020), conferențiar universitar la Catedra de chirurgie nr. 4, doctor în științe medicale, chirurg endoscopist de categorie superioară, medic specialist în ultrasonografie și radiologie. Medicul și-a consacrat întreaga viață sistemului național de sănătate, fiind un model de profesionalism, responsabilitate și devotament, care, cu regret, a fost răpus de COVID-19 la vârsta de 58 de ani”.
Drum lin către ceruri, doctor

Medicul a lucrat la IMSP SCR „Timofei Moșnega” din 1988 până în 2019.

Precizăm că ieri Ministerul Sănătății a confirmat încă 795 de cazuri noi de COVID-19. În aceste condiții, bilanțul îmbolnăvirilor ajunge la 126 518.

Alic Cotoneț avea 58 de ani.

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram