Și chirurgul, doctorul în științe medicale, Alic Cotoneț, a fost răpus de noul virus COVID-19, a anunțat reprezentanții spitalului „Timofei Moșneaga”.

„Cu profundă tristețe anunțăm despre decesul colegului nostru, chirurgului endoscopist, doctorului în științe medicale, domnului Alic Cotoneț. Pe 13 decembrie, dumnealui a pierdut lupta cu COVID – 19, la vârsta de 58 de ani. Am pierdut un Om, un bun prieten, care a iubit cu sinceritate profesia sa, a ars pentru cei mai suferinzi ca el. Domnul Cotoneț a fost angajat în cadrul IMSP SCR „Timofei Moșnega” din 1988, unde a activat până în 2019”, au anunțat reprezentanții IMSP SCR „Timofei Moșnega”.

„Comunitatea USMF „Nicolae Testemiţanu” exprimă condoleanțe şi sentimente de profundă compasiune familiei, rudelor și colegilor, în legătură cu trecerea prematură în eternitate a lui Alic COTONEȚ (27.04.1962-13.12.2020), conferențiar universitar la Catedra de chirurgie nr. 4, doctor în științe medicale, chirurg endoscopist de categorie superioară, medic specialist în ultrasonografie și radiologie. Medicul și-a consacrat întreaga viață sistemului național de sănătate, fiind un model de profesionalism, responsabilitate și devotament, care, cu regret, a fost răpus de COVID-19 la vârsta de 58 de ani”.
Drum lin către ceruri, doctor

Medicul a lucrat la IMSP SCR „Timofei Moșnega” din 1988 până în 2019.

Precizăm că ieri Ministerul Sănătății a confirmat încă 795 de cazuri noi de COVID-19. În aceste condiții, bilanțul îmbolnăvirilor ajunge la 126 518.

Alic Cotoneț avea 58 de ani.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!