/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Durleşti: Câţiva pietoni, dar şi şoferi, surprinși de camere cum merg pe un drum proaspăt betonat

missing
14 decembrie 2020, ora 09:33

Mai mulţi locuitori ai oraşului Durleşti din municipiul Chişinău au ocazia ca în acest an să se bucure de câteva drumuri proaspăt reparate, printre acestea numărându-se şi strada Mihail Sadoveanu care nu a văzut niciodată asfalt. Dar pentru o durabilitate mai mare s-a ales să se facă uz de beton şi lucrările încă se mai desfăşoară la ora actuală, deşi suntem în prag de 2021.

Parcă toate bune şi frumoase, însă aşa se întâmplă, cel puţin în ţara noastră, că orice realizare nu ţine mult, existând cu o mare probabilitate cineva care să apară şi să strice lucrurile, fie intenţionat, fie din neatenţie sau fără cunoştinţă de cauză. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram