/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Horoscop. Vești importante pentru nativii zodiacului

missing
14 decembrie 2020, ora 07:04

Horoscop luni, 14 decembrie, vine cu vești importante pentru nativii zodiacului. Se apropie sărbătorile iar asta ne face din ce în ce mai nerăbdători. Avem parte de surprize frumoase, dar trebuie să avem grijă și la lucrurile mai puțin plăcute care pot apărea de nicăieri, potrivit impact.ro

Berbec

Anumite persoane îți pot returna niște bani sau ți se rambursează câștigurile pentru o muncă pe care ai făcut-o în trecut. Pe de altă parte, ai și niște cheltuieli destul de mari pe care trebuie să le acoperi

Taur

Pentru cei dintre voi care sunt singuri, poate nu e încă momentul să va găsiți partenerul ideal, iar pentru cei care se află într-o relație se dă un fel de restart acestei legături. Poți să obții ceea ce îți dorești, trebuie doar să fii diplomat și să ai răbdare.

Gemeni

Aveți grijă de sănătatea voastre, deoarece dureri cum sunt cele de spate sau o sensibilitate din partea de jos a abdomenului poate să vă scoată din starea bună. Sănătatea poate să fie destul de afectată acum, deci aveți grijă de imunitatea voastră.

Rac

Ai răbdare pentru că unele lucruri acum sunt doar blocate, nu sunt imposibile. Încearcă să îți păstrezi motivația și curajul, deoarece totul se va. realiza la momentul potrivit.

Leu

Încearcă să te menții motivat, mai ales că mai ai niște treburi de rezolvat înainte să îți iei niște zile libere. Ai grijă de sănătatea ta și nu fă excese.

Fecioară

Anumite aspecte legate de muncă va solicită mai mult că de obicei, mai ales că probabil aveți niște aspecte restante. Este important să le finalizați, deoarece apoi va puteți bucura de liniște.

Balanță

Anumite situații care s-au întâmplat în ultimele zile încă nu îți dau pace nici astăzi. Fie că vrei să rezolvi o problema sau să pui punctul pe i într-o discuție, important este să îți păstrezi calmul.
Diplomația aduce câștiguri pentru Săgetători

Scorpion

Anumite investiții trebuie bine organizate, mai ales dacă viitorul depinde ele. O veste bună vine de la distanță sau de la oameni dragi cu care nu ați mai vorbit de mult.

Săgetător

Începutul de săptămână va aduce energie, mai ales dacă aveți un scop clar în minte. Anumite câștiguri pot apărea la orizont, numai că trebuie să negociați cum știți voi mai bine, adică cu diplomație.

Capricorn

Astăzi este o zi bună pentru a trece peste un obstacol la care lucrați de ceva timp. Nimic nu garantează că această este soluția sigură și de durata, dar măcar e ceva mai mult decât nimic.

Vărsător

Cei din jur va susțin cum știu ei mai bine, iar asta va da o liniște mentală. Aveți nevoie de odihnă și de liniște, dar și de multă iubire. Chiar dacă în general sunteți persoane mai reci, acum aveți nevoie de energie pozitivă.

Pești

Începeți săptămâna cu forțe proaspete, iar asta va da o claritate în idei. Anumite planuri trebuie făcute pentru viitorul apropiat, iar cei din jur se bazează pe ajutorul vostru.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram