Un bărbat înarmat a deschis focul, duminică seara, pe treptele catedralei episcopale St. John din New York, la finalul unui concert de colinde.

În momentul în care cele câteva sute de spectatori începeau să se împrăștie, individul s-a ivit de după o coloană și a început să tragă cu două pistoale semiautomate, strigând „Ucideți-mă!”.

Nu este clar dacă bărbatul a tras în mulțime sau în aer, dar au urmat momente de panică. Oamenii au început să fugă și să țipe speriați. Un detectiv, un sergent și un polițist care erau în public au început un schimb de focuri cu bărbatul și l-au împușcat mortal. Au tras 15 gloanțe, relatează abcnews.go.com.

Nimeni altcineva nu a fost rănit.

Atacatorul a fost identificat ulterior. Avea un lung cazier, iar în rucsacul pe care îl purta în spate polițiștii au găsit o canistră de benzină, funie, sârmă, bandă adezivă, cuțite și o Biblie uzată.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!