O nouă tragedie în Capitală! O femeie în vârstă de 38 ani a murit, după ce a căzut în gol de la etajul superior al unui bloc de locuit de pe strada Albișoara din Capitală. Tragedia a avut loc în această dimineață, iar vecinii spun că victima închiria un apartament în blocul lor.

„- M-am parcat și am văzut cadavrul. Poliția era deja pe loc, foarte repede, poliția, ambulanța. Vizual e o vecină, probabil de la etajul nouă, o cunoaștem vizual. Dar deja cine, cum?”

Vecinii afirmă că femeia locuia cu chirie în acest bloc, de una singură, și nu știu care ar putea fi motivul gestului său.

„- Nu, nu știu nimic.”

SVETLANA SCRIPNIC, OFIȚERĂ DE PRESĂ, POLIȚIA CAPITALEI: „La fața locului, a fost stabilit că victima a decedat până la sosirea ambulanței. Ulterior, polițiștii au stabilit identitatea persoanei. Este vorba de o femeie de 38 de ani, care închiria pe adresa respectivă, locuință la etajul nouă, de unde a și căzut. Preliminar, alte urme pe suprafața corpului nu au fost depistate”.

Poliția Capitalei a mai declarat că nu a fost găsit vreun bilețel de adio. Iar cercetările sunt demarate acum pentru a determina cauza acestei tragedii. Un caz similar s-a produs sâmbătă, tot pe strada Albișoara, din Capitală. Un bărbat, care recent s-ar fi tratat de Covid-19, a căzut în gol. Și această tragedie a fost calificată de oamenii legii drept un suicid. Conform datelor statistice, în acest an aproape 369 de oameni și-au pus capăt zilelor. În alte 736 de cazuri, oamenii au fost salvați.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!