/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ Doi moldoveni, aflați în căutare internațională, extrădați din Federația Rusă. Unul dintre ei, reținut după șase ani de căutări

missing
14 decembrie 2020, ora 16:41

Doi moldoveni de 38 și 45 de ani care erau dați în căutare internațională au fost extrădați Republicii Moldova din Federația Rusă.  Cei doi au fost arestați și plasați în Penitenciar.

Potrivit poliției, un bărbat, în vârstă de 45 de ani, a fost extrădat din Federația Rusă, având măsura de reprimare arest. Acesta este învinuit de delapidarea averii străine în proporții deosebit de mari.

În perioada anilor 2012 și 2015, activând în calitate de contabil la o uzină de semințe din orașul Soroca, profitând de situația de serviciu, în interes personal, a însușit ilegal din casa întreprinderii suma de 179399, 94 lei, cauzând astfel o pagubă materială în proporții deosebit de mari. Bărbatul a fost dat în căutare în anul 2015 de Inspectoratul de poliție Soroca.

În alt caz, un bărbat în vârstă de 38 de ani, a fost dat în căutare în anul 2014 de Inspectoratul de poliție Drochia, fiind condamnat la 10 de ani de închisoare pentru trafic de ființe umane. Acesta, în anul 2007 a recrutat o femeie în scop de exploatare comercial sexuală în Turcia.

Ambii bărbați au fost predați organelor de drept din R. Moldova fiind arestați și plasați în Penitenciar.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram