/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Încă o victorie importantă pentru singurul rugbist moldovean, care evoluează la cel mai înalt nivel

missing
14 decembrie 2020, ora 06:01

Încă o victorie importantă pentru singurul rugbist moldovean, care evoluează la cel mai înalt nivel. Este vorba despre Andrei Mahu, jucător la o echipă din prima ligă engleză, care a debutat cu dreptul în cupele europene. Formația sa a obținut o victorie la scor mare, iar după meci, în vestiar a fost o sărbătoare de zile mari.

London Irish, echipa lui Andrei Mahu, a început senzațional sezonul de Challenge Cup, care, în rugby, este omologul Ligii Europa din fotbal. În primul meci, britanicii s-au impus cu o diferență uriașă, în fața francezilor de la Agen. A fost 34 la 8.

În lipsa multor jucători importanți, epuizați după ultimul meci din campionat, Andrei a fost nevoit să preia inițiativa în propriile mâini.

ANDREI MAHU, JUCĂTOR LONDON IRISH: „Antrenorul a decis să dea mai mult șansa băieților din academie. Cu toate că am rămas numai eu în echipa de start, față de etapa trecută. Am rămas numai eu pe teren, în rest au fost schimbați toți jucătorii. Puțin neașteptat, noi nu eram favoriți nici pe departe, însă am câștigat cu un bonus”.

Următorul meci, Mahu și gașca îl vor avea la fel în Challenge Cup, contra altei echipe din Franța – Section Paloise. În campionatul Angliei, după trei etape, London Irish ocupă locul 7.

REPORTER: ALEX MACOVEI

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram