Un bărbat a fost arestat pentru că s-a urcat pe aripa unui avion care se pregătea să decoleze de pe aeroportul din Las Vegas, a spus un purtător de cuvânt al aeroportului, citat de CNN și Digi24.ro.

Zborul 1367 al Alaska Airlines din Las Vegas către Portland se pregătea s decoleze de pe Aeroportul Internațional McCarran când pilotul a observat o persoană care venea spre avion și a anunțat turnul de control, a declarat Alaska Airlines într-un comunicat.

Polițiștii din Las Vegas și oficialii aeroportului l-au arestat pe bărbat, după ce acesta a reușit să urce pe aripa avionului, a spus purtătorul de cuvânt al aeroportului, Joe Rajchel. Bărbatul a ajuns pe aeroport sărind gardul.

Un clip filmat de un pasager arată cum bărbatul merge pe aripa avionului. Apoi își scoate șosetele și pantofii și încearcă să urce pe capătul ridicat al aripii avionului. Când polițiștii se apropie de bărbat, el alunecă pe aripă și cade pe pistă.

Avionul a trecut printr-o inspecție completă în urma incidentului, se arată în declarația Alaska Airlines.

Avionul era programat să decoleze la ora locală 12:30, dar a plecat cu peste patru ore întârziere în urma acestui incident.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!