/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Ce ne prezic astrele pentru astăzi, 15 decembrie

15 decembrie 2020, ora 08:06

Horoscop Berbec – 15 decembrie 2020: Ești mai rece astăzi și îți va fi de folos acest lucru, inclusiv în relațiile cu superiorii. Este suficient să te concentrezi pe ce ai de făcut în fiecare moment, ca să obții și rezultatele dorite.

Horoscop Taur – 15 decembrie 2020: Alegi să închei anumite dialoguri, să reduci contactele cu persoanele de care consideri că nu vei avea nevoie în perioada următoare, dar evaluările tale ar pute să nu fie tocmai corecte.

Horoscop Gemeni – 15 decembrie 2020: Ți se pare prea dificil să te ocupi de problemele financiare și poate că e mai bine așa. Situația se va schimba, oricum, așa că ar fi inutil să faci planuri acum.

Horoscop Rac – 15 decembrie 2020: Dialogurile cu apropiații pot fi serios afectate de anumite tensiuni pe care nu le-ai anticipat corect. Cu ceva mai multă răbdare și cu mai multă bunăvoință, decât în mod obișnuit, vei trece și peste asta.

Horoscop Leu – 15 decembrie 2020: Te preocupă imaginea pe plan profesional, renumele, dar ar fi bine să reduci puțin din intensitatea acestor preocupări, ca să nu ajungi să iei decizii proaste, din acest motiv.

Horoscop Fecioară – 15 decembrie 2020: Contextul este destul de instabil și pentru că percepi intens acest lucru, ai putea ajunge la îndoieli serioase legate de sentimentele celor dragi sau ale tale, față de ei.

Horoscop Balanță – 15 decembrie 2020: Pacea din familie mai are de așteptat, ca să se instaleze, dar poți face un pas înainte chiar astăzi, refuzând să aduci în discuție anumite subiecte despre care știi deja că sunt supărătoare. â

Horoscop Scorpion – 15 decembrie 2020: Se reduce numărul de contacte, discuții, întâlniri și schimburi de informații, ceea ce e un lucru bun pentru că oricum nu ești în dispoziția potrivită pentru astfel de lucruri.

Horoscop Săgetător – 15 decembrie 2020: Ești preocupat de bani și resurse, mai mult ca o asigurare de viitor decât ca o nevoie imediată. Ar fi bine să nu lași stresul asociat acestor chestiuni să-ți influențeze prea mult deciziile.

Horoscop Capricorn – 15 decembrie 2020: Îți regăsești calmul cu mai multă ușurință, dar acesta nu îți garantează și găsirea celor mai bune soluții pentru ceea ce apare. Pentru acestea va fi nevoie de un efort real de concentrare.

Horoscop Vărsător – 15 decembrie 2020: Revii la starea de închidere din care ai ieșit pentru scurt timp, în speranța că situația se va schimba în avantajul tău. Dacă e un lucru bun sau nu, numai tu știi.

Horoscop Pești – 15 decembrie 2020: Privești cu mai multă bunăvoință spre anumite persoane sau situații, tocmai pentru că vezi mai departe decât alții și înțelegi mai mult chiar decât de cei vizați.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram