Doi Moldoveni stabiliți în Marea Britanie au fost condamnați la 15 și 20 de ani de închisoare, în urma unui proces de opt zile care a avut loc în orașul Northampton. Aceștia au fost găsiți vinovați de răpire, viol și agresiune sexuală, după trei incidente ce au avut loc la sfârșitul anului 2019, scrie Northampton Chronicle.

Valeriu Frunza a fost condamnat pentru 12 infracțiuni, inclusiv viol, tentativă de viol, răpire și agresiune sexuală. El a primit o pedeapsă de 18 ani înainte ca aceasta să fie prelungită la 20 de ani, din cauza riscului său pentru public.

Trofim Midoni a fost găsit vinovat de opt infracțiuni și condamnat la 13 ani, care a fost apoi prelungit la 15 ani din același motiv.

Potrivit Curții, bărbații ar fi jefuit femei, pe care le-au ridicat în centrul orașului Northampton, apoi le-au dus în locații îndepărtate împotriva voinței lor, între 1 și 2 decembrie 2019.

Două dintre victime au fost agresate sexual, iar a treia victimă a fost bătută și violată.

Cele trei femei au raportat incidentul poliției.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!