/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Doi moldoveni au fost condamnați la 15 și 20 de ani de închisoare în Marea Britanie

missing
15 decembrie 2020, ora 11:05

Doi Moldoveni stabiliți în Marea Britanie au fost condamnați la 15 și 20 de ani de închisoare, în urma unui proces de opt zile care a avut loc în orașul Northampton. Aceștia au fost găsiți vinovați de răpire, viol și agresiune sexuală, după trei incidente ce au avut loc la sfârșitul anului 2019, scrie Northampton Chronicle.

Valeriu Frunza a fost condamnat pentru 12 infracțiuni, inclusiv viol, tentativă de viol, răpire și agresiune sexuală. El a primit o pedeapsă de 18 ani înainte ca aceasta să fie prelungită la 20 de ani, din cauza riscului său pentru public.

Trofim Midoni a fost găsit vinovat de opt infracțiuni și condamnat la 13 ani, care a fost apoi prelungit la 15 ani din același motiv.

Potrivit Curții, bărbații ar fi jefuit femei, pe care le-au ridicat în centrul orașului Northampton, apoi le-au dus în locații îndepărtate împotriva voinței lor, între 1 și 2 decembrie 2019.

Două dintre victime au fost agresate sexual, iar a treia victimă a fost bătută și violată.

Cele trei femei au raportat incidentul poliției.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram