Moldova Agroindbank răspunde prompt nevoilor businessului pe timp de pandemie. Acum, pentru dezvoltarea activității întreprinderilor micro, mici și mijlocii, precum și pentru crearea și păstrarea locurilor de muncă viabile, poți solicita finanțare în cadrul unui nou proiect de creditare lansat de MAIB. Mijloacele financiare sunt acordate de Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei (CEB) pentru realizarea programului „Răspuns de urgență la COVID-19 şi suport pentru întreprinderile micro, mici și mijlocii”.

Pentru finanțare vor fi eligibile proiectele investiționale, activitățile curente și creditarea retroactivă pe timp de pandemie.

Programul oferă libertatea de a solicita mai multe credite pentru diferite proiecte, în sumă cumulativă de 2 mil. euro, pe un termen de până la 6 ani, cu o periodă de grație de 24 luni pentru proiecte investiționale și pe un termen de până la 4 ani, cu o perioadă de grație de 12 luni pentru majorarea capitalului circulant.

Pentru un credit acordat în lei, rata dobânzii va constitui 6.5%, iar pentru cel în euro – 4%. Totodată, 10% din suma creditului solicitat de la bancă se va acorda la o rată a dobânzii de 0%.

Primii clienți au beneficiat deja de credite în cadrul proiectului MAIB. Ei au primit banii necesari pentru completarea mijloacelor circulante și acoperirea cheltuielilor curente.

Dacă și tu ai nevoie de mijloace financiare pentru a-ți dezvolta afacerea în condiții de pandemie, solicită oferta de la Moldova Agroindbank, accesând link-ul https://bit.ly/SolicitaOFERTA.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!