Lupii lui Alex Calancea, Surorile Osoianu, Ansamblul Ștefan Vodă și maestrul Nicolae Botgros te invită în POVESTEA DE IARNĂ. Un proiect caritabil pe care-l poți urmări  online începând cu 24 decembrie și din care poți face parte. Află în cele ce urmează detalii din poveste, dar și despre farmecul drumeției Lupilor.  

În premieră, la inițiativa lui Alex Calancea și Media Show Grup și cu implicarea marilor artiști ai neamului: Surorile Osoianu, Ansamblul Ștefan Vodă și maestrul Nicolae Botgros, în perioada 24 decembrie – 13 ianuarie se va desfășura proiectul caritabil cu impact național și vizibilitate internațională, POVESTEA DE IARNĂ.

Chemarea strămoșească în maniera inedită a Lupilor va răsuna în casele tuturor celor ce vor urmări proiectul.

Campania de caritate POVESTEA DE IARNĂ își propune să aducă sărbătoarea în inima moldovenilor de pretutindeni, prin două concerte inedite, (24 decembrie și 13 ianuarie), cu transmitere online și acces liber, ce deschid porțile spre un cadru de poveste și repertoriu din inima strămoșilor noștri.

Totodată, scopul principal al proiectului este de a uni forțele tuturor printr-un gest caritabil – de a duce sărbătoarea și acolo unde nu e accesată online, unde mai rar se țin concerte, unde căminului familial lipsește – în case de copii, case de bătrâni, centre speciale.

Astfel, odată cu lansarea proiectului, organizatorii anunță și deschiderea platformei de donații POVESTEA DE IARNĂ. În perioada 5-12 ianuarie, în urma colectării de donații publice (pe durata concertului din 24 decembrie, dar și în zilele de până la Revelion), organizatorii vor achiziționa daruri pentru copii, bătrâni, persoane cu dizabilități, iar Lupii vor porni drumeție spre ei, oferindu-le nu doar bunuri materiale, dar și sărbătoare – muzică, master-class-uri, comunicare. Întreaga călătorie a Lupilor va fi reflectată online prin videouri și mesaje, fiind încununată prin concertul din 13 ianuarie.

Pentru detalii despre proiect, urmăriți pagina de Fb a evenimentului, precum și platforma online: www.liveforlife.md

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!