/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Au urmat acţiuni conforme statutului partidului din care face parte? Președintele raionului Fălești scapă de pedeapsă

missing
16 decembrie 2020, ora 09:22

Președintele raionului Fălești Sergiu Fîntînă se pare că a scăpat basma curată de o pedeapsă. Jurnaliștii NordNews au scris anterior că Fîntînă a fost surprins băut la volanul automobilului de serviciu, în seara zilei de 24 noiembrie, atunci când și-a sărbătorit ziua de naștere. În habitaclul mașinii reporterul şi cameramanul au simțit un miros puternic de alcool.

Deși echipa de filmare a solicitat în repetate rânduri intervenția unui echipaj de poliție, nimeni nu a venit. După mai bine de două săptămâni, Inspectoratul de Poliție Fălești a venit cu un răspuns. Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram