/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Bentley s-a gândit doi ani asupra unui plan în cazul unei ieșiri dezordonate a Marii Britanii din UE. Pentru ce va folosi avioane Antonov

16 decembrie 2020, ora 10:06

Brexit este ceva cu care fiecare producător de mașini, cu operațiuni de fabricație şi cu sediul în Marea Britanie, va trebui să aibă de-a face. Pe măsură ce se apropie sfârşitul perioadei de tranziţie şi nu este deocamdată stabilit clar un acord comercial între UE şi statul insular, unii constructori auto şi-au făcut planuri disperate și oarecum nebune.

Dar niciunul dintre acestea nu-l depăşeşte pe cel pe care-l are Bentley în Palmares. CEO-ul Bentley Adrian Hallmark a declarat că, în cazul unui Brexit fără acord, compania va apela la una dintre cele mai tari rămăşiţe ale Războiului Rece! Citeşte continuarea pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram