/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Fostul ministrul al Educației, Igor Șarov - ales rector al Universității de Stat din Moldova

missing
16 decembrie 2020, ora 19:41

Fostul ministrul al Educației Igor Șarov a fost ales pe 16 decembrie curent în calitate de rector al Universității de Stat din Moldova (USM). Anunțul a fost făcut de către președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM) Pavel Filip pe rețelele sociale. 

Pe 9 noiembrie curent Igor Șarov a anunțat că revine în domeniul cercetării și că și-a depus candidatura pentru funcția de rector al USM.

Amintim că tot pe 9 noiembrie premierul Ion Chicu l-a demis pe Igor Șarov din funcția de ministru al Educației, Culturii și Cercetării, la fel ca și pe alți trei miniștri înaintați anterior de Partidul Democrat.

Decizia a venit după ce PDM a anunțat că după alegeri își va retrage exponenții din executivul condus de Chicu.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram