Sute de polițiști au fost mobilizați pentru a asigura ordinea publică la protestul organizat de agricultori. Aceștia au ajuns în fața Parlamentului unde au fost și îmbrânceli între oamenii legii și participanți, unii dintre ei s-au urcat cu tractoarele pe scările Legislativului, iar polițiștii echipați cu scuturi și căști au format un cordon în jurul clădirii.

Ulterior, în fața protestatarilor au ieșit deputații PAS și Platforma DA care au anunțat că vor depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Chicu, menționând că deja s-au adunat 34 de semnături. Între timp, reprezentanții fermierilor s-au pus la masa de negocieri cu reprezentanții fracțiunilor parlamentare.

Mai jos vă prezentăm o galerie foto cu imagini din fața Parlamentului realizate de reporterul tv8, Cătălin Goria.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!