/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Sute de polițiști, tractoare pe scările Parlamentului și îmbrânceli. Protestul agricultorilor în fotografii

missing
16 decembrie 2020, ora 12:35

Sute de polițiști au fost mobilizați pentru a asigura ordinea publică la protestul organizat de agricultori. Aceștia au ajuns în fața Parlamentului unde au fost și îmbrânceli între oamenii legii și participanți, unii dintre ei s-au urcat cu tractoarele pe scările Legislativului, iar polițiștii echipați cu scuturi și căști au format un cordon în jurul clădirii.

Ulterior, în fața protestatarilor au ieșit deputații PAS și Platforma DA care au anunțat că vor depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Chicu, menționând că deja s-au adunat 34 de semnături. Între timp, reprezentanții fermierilor s-au pus la masa de negocieri cu reprezentanții fracțiunilor parlamentare.

Mai jos vă prezentăm o galerie foto cu imagini din fața Parlamentului realizate de reporterul tv8, Cătălin Goria.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram