Parlamentul se întrunește astăzi în ședință plenară începând cu ora 12:00. Pe ordinea de zi a Legislativului au fost incluse 62 de proiecte de legi și hotărâri. 

Deputatul PAS Sergiu Litvinenco susține că ordinea de zi a ședinței de astăzi a fost stabilită fără votul Biroului Permanent, fiind lipsă de cvorum.

„Acțiuni cu iz penal din partea conducerii Parlamentului – deși Biroul permanent nu a reușit să voteze ordinea de zi a ședințelor plenare din lipsă de cvorum, pe site-ul Parlamentului apare atât agenda ședinței de mâine, ora petrecerii acesteia, cât și suplimentul la aceasta. Și asta cu toate că articolul 13 alin.(1) lit.f) și art.39 din Regulamentul Parlamentului indică expres că Biroul permanent este cel de stabilește proiectul ordinii de zi a ședinței Parlamentului. Cum se poate întâmpla așa ceva? Să înțeleg că pentru conducerea Parlamentului nu există lege și impunitatea este la ordinea zilei?”, a scris pe pagina sa de Facebook deputatul PAS Sergiu Litvinenco.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!