Poliția Republicii Moldova îndemnă repetat participanții de la protestul de astăzi să protesteze pașnic. Potrivit Poliției, protestul se desfășoară cu grave încălcări a ordinii publice.

„Îndemnăm repetat participanții să protesteze pașnic, Menționăm că, protestul se desfășoară cu grave încălcări a ordinii publice. Astfel, sunt inadmisibile asemenea acțiuni din partea participanților, fiind pusă în pericol siguranța cetățenilor, a polițiștilor, cât și a protestatarilor însuși”, se arată într-o notă informativă a Poliției.

Amintim că, astăzi, 16 decembrie, agricultorii au venit cu tractoarele în fața Parlamentului, iar unii dintre ei au urcat tehnica pe scările din fața clădirii. Forțele de ordine au format un cordon între protestatari și forțele de ordine s-au produs îmbrânceli.

Ulterior, în fața manifestanților a venit deputatul PAS Mihai Popșoi, care a invitat reprezentanții agricultorilor la discuții cu fracțiunile parlamentare.

Protestul continuă și în aceste clipe.

Citește și: Fermierii, la negocieri cu fracțiunile parlamentare. UPDATE. S-a alăturat și un deputat PSRM

Citește și: /LIVE/ Reprezentanții agricultorilor, la discuții cu fracțiunile parlamentare. Protestul din fața Parlamentului continuă

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!