/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Poliția, către agricultori: „Îndemnăm repetat participanții să protesteze pașnic”

missing
16 decembrie 2020, ora 12:55

Poliția Republicii Moldova îndemnă repetat participanții de la protestul de astăzi să protesteze pașnic. Potrivit Poliției, protestul se desfășoară cu grave încălcări a ordinii publice.

„Îndemnăm repetat participanții să protesteze pașnic, Menționăm că, protestul se desfășoară cu grave încălcări a ordinii publice. Astfel, sunt inadmisibile asemenea acțiuni din partea participanților, fiind pusă în pericol siguranța cetățenilor, a polițiștilor, cât și a protestatarilor însuși”, se arată într-o notă informativă a Poliției.

Amintim că, astăzi, 16 decembrie, agricultorii au venit cu tractoarele în fața Parlamentului, iar unii dintre ei au urcat tehnica pe scările din fața clădirii. Forțele de ordine au format un cordon între protestatari și forțele de ordine s-au produs îmbrânceli.

Ulterior, în fața manifestanților a venit deputatul PAS Mihai Popșoi, care a invitat reprezentanții agricultorilor la discuții cu fracțiunile parlamentare.

Protestul continuă și în aceste clipe.

Citește și: Fermierii, la negocieri cu fracțiunile parlamentare. UPDATE. S-a alăturat și un deputat PSRM

Citește și: /LIVE/ Reprezentanții agricultorilor, la discuții cu fracțiunile parlamentare. Protestul din fața Parlamentului continuă

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram