Ședință nocturnă la Parlament, la ora 22:00 deputații urmează să se întrunească în plen pentru a fi dezbătute legile bugetului și politicele fiscale. Despre aceasta a declarat deputatul democrat Dumitru Diacov pentru TV8. 

În cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari alesul poporului a spus că „ar putea fi votate legea bugetului, asigurări sociale, asigurării în medicină și politica bugetar fiscală.  Aceste proiecte erau în ordinea de pe zi de pe mâine. Pe ordinea de zi au fost incluse și unele proiecte aprobate astăzi”.

„Pe de o parte noi nu am fost anunțați, pe de altă parte făcute public în plen. Nu înțeleg de ce după ora 22:00 trebuie adoptate. Eu cred că majoritatea actuală dorește să epuizeze ședințele Parlamentului. Intuiesc că planurile sunt de a încheia sesiunea toamnă-iarnă”, a spus Dumitru Diacov.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!