Ședința de judecată în cazul șoferului TIR-ului în care a fost găsit 1,5 milioane de euro a fost amânată din cauza regimului special de lucru al judecătoriilor în contextul pandemiei. 

Conducătorul auto a refuzat să spună a cui sunt banii.

Procurorul pe acest caz a declarat că proprietarul banilor nu a fost identificat, iar cazul este investigat, precizând că șoferul urmează să fie audiat.

Următoarea ședință se va desfășura pe 8 februarie 2021.

Amintim că tânărul moldovean Adriano Dulgher, care în luna mai a apărut în spațiul public și s-a declarat proprietarul celor 1,5 milioane de euro, capturate de vameși, la Leușeni, a fost scos de sub urmărire penală.

Serviciul Vamal a depistat, pe 18 aprilie, la intrarea în punctul vamal Leușeni, într-un TIR de marca Mercedes, pachete pline cu valută nedeclarată. Conform procedurilor, TIR-ul, care venea din România și intenționa să intre în Republica Moldova, a fost supus verificărilor, iar în timpul controlului de rigoare, vameșii au depistat în cabina șoferului mai multe pachete și cutii cu bancnote de 20 și 50 de euro, nedeclarați. În total, vameșii au depistat peste 1,5 milioane de euro ascunși în tir”.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!