/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Amânare în dosarul șoferului de TIR în care au fost găsiți 1,5 milioane de euro

16 decembrie 2020, ora 15:44

Ședința de judecată în cazul șoferului TIR-ului în care a fost găsit 1,5 milioane de euro a fost amânată din cauza regimului special de lucru al judecătoriilor în contextul pandemiei. 

Conducătorul auto a refuzat să spună a cui sunt banii.

Procurorul pe acest caz a declarat că proprietarul banilor nu a fost identificat, iar cazul este investigat, precizând că șoferul urmează să fie audiat.

Următoarea ședință se va desfășura pe 8 februarie 2021.

Amintim că tânărul moldovean Adriano Dulgher, care în luna mai a apărut în spațiul public și s-a declarat proprietarul celor 1,5 milioane de euro, capturate de vameși, la Leușeni, a fost scos de sub urmărire penală.

Serviciul Vamal a depistat, pe 18 aprilie, la intrarea în punctul vamal Leușeni, într-un TIR de marca Mercedes, pachete pline cu valută nedeclarată. Conform procedurilor, TIR-ul, care venea din România și intenționa să intre în Republica Moldova, a fost supus verificărilor, iar în timpul controlului de rigoare, vameșii au depistat în cabina șoferului mai multe pachete și cutii cu bancnote de 20 și 50 de euro, nedeclarați. În total, vameșii au depistat peste 1,5 milioane de euro ascunși în tir”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram