/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/VIDEO/ Va susține sau nu moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu? Răspunsul lui Batrîncea

missing
16 decembrie 2020, ora 13:36

Deputatul PSRM Vlad Batrîncea nu a spus clar dacă susține sau nu moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu, pentru care au semnat 34 de deputați la inițiativa PAS. 

În cadrul unui briefing de presă, întrebat dacă susține sau nu moțiunea, deputatul a spus: „Urmăriți ședința Parlamentului. Analizați ceea ce se va petrece. Noi suntem pentru declanșarea alegerilor parlamentare anticipate”.

„Haideți să analizăm logic ce ați declarat. Cereți ca Guvernul să plece imediat și să găsim bani pentru agricultori. Toți știm că banii trebuie să fie identificați cu ajutorul Guvernului. Astăzi propuneți demisia imediată și să găsim bani. Constatăm lipsă de logică. Vă privește. Ieșit cu moțiunea de cenzură este dreptul regulamentar”, a declarat Vlad Batrîncea.

Totodată, socialistul spune că PSRM susține dizolvarea Legislativului și organizarea alegerilor parlamentare anticipate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram