Deputatul PSRM Vlad Batrîncea nu a spus clar dacă susține sau nu moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu, pentru care au semnat 34 de deputați la inițiativa PAS. 

În cadrul unui briefing de presă, întrebat dacă susține sau nu moțiunea, deputatul a spus: „Urmăriți ședința Parlamentului. Analizați ceea ce se va petrece. Noi suntem pentru declanșarea alegerilor parlamentare anticipate”.

„Haideți să analizăm logic ce ați declarat. Cereți ca Guvernul să plece imediat și să găsim bani pentru agricultori. Toți știm că banii trebuie să fie identificați cu ajutorul Guvernului. Astăzi propuneți demisia imediată și să găsim bani. Constatăm lipsă de logică. Vă privește. Ieșit cu moțiunea de cenzură este dreptul regulamentar”, a declarat Vlad Batrîncea.

Totodată, socialistul spune că PSRM susține dizolvarea Legislativului și organizarea alegerilor parlamentare anticipate.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!