/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Vrea să îi încurajeze pe americani. Donald Trump se va vaccina împotriva COVID-19

missing
16 decembrie 2020, ora 07:53

Preşedintele SUA Donald Trump îi va încuraja „absolut” pe americani să se vaccineze împotriva COVID-19 şi va fi el însuşi vaccinat de îndată ce echipa sa medicală va stabili care este cel mai bun vaccin, a declarat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Kayleigh McEnany, relatează Reuters.

Dar preşedintele republican a dorit de asemenea să arate că americanii vulnerabili sunt principala prioritate pentru vaccinare, a menţionat Kayleigh McEnany, potrivit Agerpres.

McEnany a precizat că membri ai personalului de securitate naţională vor avea acces la vaccinuri pentru a asigura o continuitate a guvernării, alături de un ”grup foarte mic” de înalţi funcţionari ai administraţiei cu scopul de a insufla încrederea publicului.

Șeful Pentagonului, Christopher Miller, a fost unul dintre primii americani care s-a vaccinat împotriva coronavirusului, el făcând acest gest public, în fața camerelor de filmat, pentru a încuraja vaccinarea și protecția în fața bolii care a ucis deja peste 300.000 de americani.

Barack Obama şi predecesorii săi de la Casa Albă, George W. Bush şi Bill Clinton, s-au declarat dispuşi să se vaccineze public împotriva COVID-19, pentru a-şi încuraja concetăţenii să se vaccineze la rândul lor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram