Preşedintele SUA Donald Trump îi va încuraja „absolut” pe americani să se vaccineze împotriva COVID-19 şi va fi el însuşi vaccinat de îndată ce echipa sa medicală va stabili care este cel mai bun vaccin, a declarat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Kayleigh McEnany, relatează Reuters.

Dar preşedintele republican a dorit de asemenea să arate că americanii vulnerabili sunt principala prioritate pentru vaccinare, a menţionat Kayleigh McEnany, potrivit Agerpres.

McEnany a precizat că membri ai personalului de securitate naţională vor avea acces la vaccinuri pentru a asigura o continuitate a guvernării, alături de un ”grup foarte mic” de înalţi funcţionari ai administraţiei cu scopul de a insufla încrederea publicului.

Șeful Pentagonului, Christopher Miller, a fost unul dintre primii americani care s-a vaccinat împotriva coronavirusului, el făcând acest gest public, în fața camerelor de filmat, pentru a încuraja vaccinarea și protecția în fața bolii care a ucis deja peste 300.000 de americani.

Barack Obama şi predecesorii săi de la Casa Albă, George W. Bush şi Bill Clinton, s-au declarat dispuşi să se vaccineze public împotriva COVID-19, pentru a-şi încuraja concetăţenii să se vaccineze la rândul lor.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!