Luptătoarea Anastasia Nichita a triumfat la Cupa Mondială de la Belgrad! Ea a obținut trei victorii în categoria de greutate 57 kg, cu italianca Arianna Carieri, turcoaica Mehlika Ozturk și indianca Anshu (scor 5-1), potrivit Comitetului Național Olimpic și Sportiv.

Foto: Facebook/ Anastasia Nichita

„Astăzi am reușit-dar niciodată nu avea să reușesc de una singură .În spatele acestei munci stau multe persoane cărora le sunt recunoscătoare .Un mare mulțumesc persoanelor dragi și apropiate, familiei care îmi sunt alături și mă susțin, mulțumesc antrenorului meu Tudor Cirlan, care din păcate nu a putut fi prezent cu mine dar care știu sigur că a retrăit în fața ecranului, mulțumesc domnul Anatol Guidea pentru ca sunteți disponibil să ne ajutați și ne învățați multe, mulțumesc tuturor celor care au contribuit și care s-au bucurat de această medalie și desigur mulțumesc Domnului căci mi-a dat putere sa ajung până aici”, a scris Anastasia Nichita pe pagina sa de Facebook.

Foto: Facebook/ Anastasia Nichita

În finală au mai luptat Mariana Cherdivară Eșanu (59 kg) și Irina Rîngaci (65 kg). Ele au fost învinse de rusoaica Svetlana Lipatova, respectiv ucraineanca Tetiana Rijko.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!