O familie cu trei copii din orașul Bălți a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce în dimineața zilei de 15 decembrie curent s-a intoxicat cu monoxid de carbon. Este vorba despre trei copii, cu vârstele de unul, patru, cinci ani și părinții acestora de 26 de ani. 

Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a recepționat un apel pentru acordarea asistenței medicale la ora 08:20. Două echipe de asistență medicală urgentă au fost direcționate, una de terapie intensivă pentru adulți și una pediatrică.

Toți membrii familiei au fost transportați la Spitalul Raional Bălți pentru îngrijiri medicale.

Pe parcursul ultimelor 48 de ore, Serviciul de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească a înregistrat 4 482 de solicitări. La instituțiile medicale spitalicești din țară au fost transportați 1 759 de pacienți, dintre care 1 572 de adulți și 187 de copii.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!