/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

România: Un șofer, urmărit de polițiști pe raza a trei judeţe, a fost împușcat mortal pentru că nu a oprit la somații

17 decembrie 2020, ora 19:10

Un şofer de 34 de ani, originar din judeţul Iaşi, România, posibil urcat băut la volanul unei Mazda cu numere de înmatriculare străine şi care nu a oprit la semnalele polițiștilor, a fost împuşcat de oamenii legii după ce a fost urmărit câțiva kilometri și într-un final a făcut un accident rutier.

Poliţiştii Secţiei nr. 3 Poliţie Rurală Popricani au fost sesizaţi prin intermediul a trei apeluri la 112 despre faptul că, un conducător auto, cel mai probabil fiind sub influența băuturilor alcoolice, se află pe raza comunei Popricani şi circulă neadecvat. Citeşte continuarea articolului şi vezi imagini din cadrul urmăririi pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram