/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Un alt lucrător medical a fost răpus de COVID-19. S-a stins din viață un angajat al Spitalului Raional Ungheni

missing
17 decembrie 2020, ora 10:24

Sistemul medical a mai pierdut un lucrător. Pe 17 decembrie a fost răspus de noul coronavirus medicul chirurg din cadrul Spitalului Raional Ungheni Arcadie Natrașevschi. Vestea tristă a fost adusă de către angajații instituției.

Cu un mesaj de condoleanță a venit și fosta șefă a spitalului, Lidia Crăciun.

„Tristețe fără margini! Astăzi a fost răpus de COVID-19 un coleg drag sufletului, un om frumos, un profesionist, chirurgul Arcadie Natrasevschi! Zbor lin printre îngeri om minunat! Sincere condoleanțe Draga colegă Ana Natrasevschi”.

Foto: IMSP Spitalul Raional Ungheni

 

De la începutul pandemiei, alți 59 de lucrători medicali au pierdut lupta cu noul coronavirus. În R. Moldova, bilanţul persoanelor infectate cu virusul COVID-19 a ajuns la 130 329 de cazuri, iar celor decedați la 2 650.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram