Sistemul medical a mai pierdut un lucrător. Pe 17 decembrie a fost răspus de noul coronavirus medicul chirurg din cadrul Spitalului Raional Ungheni Arcadie Natrașevschi. Vestea tristă a fost adusă de către angajații instituției.

Cu un mesaj de condoleanță a venit și fosta șefă a spitalului, Lidia Crăciun.

„Tristețe fără margini! Astăzi a fost răpus de COVID-19 un coleg drag sufletului, un om frumos, un profesionist, chirurgul Arcadie Natrasevschi! Zbor lin printre îngeri om minunat! Sincere condoleanțe Draga colegă Ana Natrasevschi”.

Foto: IMSP Spitalul Raional Ungheni

 

De la începutul pandemiei, alți 59 de lucrători medicali au pierdut lupta cu noul coronavirus. În R. Moldova, bilanţul persoanelor infectate cu virusul COVID-19 a ajuns la 130 329 de cazuri, iar celor decedați la 2 650.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!