/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Agricultorul căruia i-au fost incendiate două mașini: „Nu credeți că noi ne-am speriat”

18 decembrie 2020, ora 12:40

Mihail Bobicov, antreprenorul căruia în dimineața zilei de vineri i-au fost incendiate două mașini, spune că acest incident nu-l sustrage dela scopul său, amintind că protestatarii au dat răgaz 24 de ore guvernanților să le îndeplinească revindecările. Acesta mai spune că scopul incendierii ar fi să-l sperie pe el, dar și să fie un exemplu pentru alți protestatari.

„Astăzi la ora 4 dimineață a fost dat foc la mașina fiului meu BMW X3 din 2006. Nu s-a temut de nimic, camere prin jur. Știind că va fi căutat și găsit, asta o 100%, el o mers la asta. Înseamnă că o fost dat comandă la așa ceva. Omul simplu din voia lui nu face acest lucru”, a declarat Bobicov.

Acesta spune că nici el, nici fiul său nu au dușmani, precizând că a fost întrebat și de poliție.

„Eu văd în acest gest un fel să ne sperie pe noi agricultorii, să arate pe exemplul meu la toți, uitați-vă la ce veți ajunge, dacă veți merge împotrivă. Nu credeți că noi ne-am speriat pe acest fapt”, a declarat Bobicov.

Fermierul susține că poliția va reține pe persoana care a dat foc, însă mai greu va fi cu comandatarul, care potrivit lui ar fi o persoană din Căușeni care a deținut o funcție publică.

Precizăm că în dimineața zilei de 18 decembrie, într-o parcare au fost incendiate două mașini, una a ars în totalitate, iar cea de a doua a fost grav afectată. Cazul a fost înregistrat la poliție. În prezent, sunt efectuate acțiuni de urmărire penală în contextul stabilirii tuturor circumstanțelor. Mai multe detalii la acest subiect urmăriți în jurnalul de la ora 19.00.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram