Două mașini ale antreprenorului Mihail Babicov, care este una dinte persoanele din primele rânduri la protestul agricultorilor, au fost incendiate noaptea trecută. Anunțul a fost făcut de deputatul PAS, Sergiu Litvinenco care a postat fotografii și imagini video cu momentul incendiului.

„În această noapte, au fost incendiate ambele mașini care aparțin lui Mihail Bobicov, antreprenor din agricultură din Căușeni și unul dintre persoanele care este în primele rânduri la protestul agricultorilor. Nu cred că totul ar fi o întâmplare și nu ar avea scopul intimidării. Pe de altă parte, se pare că revenim la practica anilor 90 când raketul și bandiții dădeau foc la case și mașini și umblau cu fierul de călcat pentru a-și impune opiniile”, a scris Litvinenco pe pagina sa de Facebook.

Tot acolo, parlamentarul a menționat că va cere o anchetă obiectivă și rapidă cu privire la acest caz.

Momentul incendiului a fost surprins de camerele video din preajmă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!