/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO/ Două mașini ale unui agricultor, participant la protestul din Capitală, incendiate noaptea trecută

missing
18 decembrie 2020, ora 09:47

Două mașini ale antreprenorului Mihail Babicov, care este una dinte persoanele din primele rânduri la protestul agricultorilor, au fost incendiate noaptea trecută. Anunțul a fost făcut de deputatul PAS, Sergiu Litvinenco care a postat fotografii și imagini video cu momentul incendiului.

„În această noapte, au fost incendiate ambele mașini care aparțin lui Mihail Bobicov, antreprenor din agricultură din Căușeni și unul dintre persoanele care este în primele rânduri la protestul agricultorilor. Nu cred că totul ar fi o întâmplare și nu ar avea scopul intimidării. Pe de altă parte, se pare că revenim la practica anilor 90 când raketul și bandiții dădeau foc la case și mașini și umblau cu fierul de călcat pentru a-și impune opiniile”, a scris Litvinenco pe pagina sa de Facebook.

Tot acolo, parlamentarul a menționat că va cere o anchetă obiectivă și rapidă cu privire la acest caz.

Momentul incendiului a fost surprins de camerele video din preajmă.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram