Proiectul „Dincolo De Nistru” a fost nominalizat la ADAMI Media Prize Moldova, pentru documentarul despre Nicolae Cântăbine. 

„Prieteni, suntem onorați să vă anunțăm că Dincolo De Nistru a ajuns la ADAMI Media Prize Moldova! Eroul nostru Nicolae Cântăbine din satul Pohrebea a cântat cel mai bine, impresionând juriul de peste mări și țări. Nominalizarea la acest concurs media este o apreciere enormă a muncii pe care o facem, dar miza este premiul mare, spre care va trebui să ajungem la următoarea ediție”, spun realizatorii emisiunii.

„Dincolo de Nistru” – „Река без границ”, o serie de documentare despre oamenii din regiunea transnistreană.

Proiectul este realizat de Viorica Tătaru și Andrei Captarenco.

ADAMI Media Prize a fost fondat de Ministerul German al Afacerilor Externe și este cel mai mare premiu media din regiunea Parteneriatului Estic dedicat diversității culturale.


Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!