Unul dintre nativi se va confrunta cu probleme la serviciu, alții se ceartă cu partenerii de viață. Vezi și tu ce îți rezervă astrele în această zi de vineri. Culorile norocoase pentru data de 18 decembrie sunt 3,24,47,49, iar culorile care îți vor purta noroc sunt roz și argintiu.

Berbec

Anumite oportunități financiare te pot ajută să câștigi niște bani în plus, iar pe de altă parte motivele pentru a fi mulțumit de treaba ta sunt multe. Încearcă să accepți unele lucruri așa cum sunt, fără a încerca să le schimbi.

Taur
Anumite cheltuieli vor fi necesare, mai ales pentru a-i ajuta pe alții. Tindeti să-i susțineți mai mult pe cei din jur în aceasta perioada, iar asta va da un sentiment de împlinire.

Gemeni
Din punctul de vedere a relațiilor de serviciu sau al colaborărilor lucrurile se pot mișca destul de încet. Va fi nevoie de un efort un plus depus din partea voastră pentru a reuși ce v-ați propus, scrie impact.ro.

Rac
Tranzitele planetelor din acest moment vă susțin în cazul în care vreți să mai faceți niște bani în plus pentru perioada ce urmează. Încercați să-i motivați pe ceilalți, dar și pe voi înșivă.

Leu
Anumite situații trebuie manageriate cu tact, mai ales că anumite discuții sau subiecte pot încă să doară mai mult decât v-ați așteptat. Gândiți-vă la o vacanță adevărată, pentru că atât mental cât și fizic aveți nevoie.

Fecioară
Anumite cheltuieli trebuie făcute nu doar pentru a-i face pe cei din jur fericiți, ci și pentru a vă bucura vouă sufletul. Dar din dar se face Rai, așa că vă rezolvați și unele datorii karmice în același timp.

Balanță
Unele tranzacții sau probleme de rezolvat pot fi întârziate de anumite evenimente. Încercați să nu dați vină pe voi, deoarece aveți nevoie de un pic de timp de vindecare pentru a funcționa la capacitate maximă.

Scorpion
Aveți grijă de sănătatea voastră și de anumite semne de slăbiciune pe care organismul vi le da. Nu neglijați ci preveniți, așa va fi mult mai bine decât să tratați mai târziu.

Săgetător
Încercați să fiți foarte selectivi cu oamenii și cu energia pe care o permiteți să fie în jurul vostru. Aveți nevoie de liniște, de meditație și de calm pentru a vă organiza prioritățile.

Capricorn
În sfârșit o anume situație vă ajută să ieșiți dintr-un impas legat de locul de muncă. Anumite termene limita poate nu vor fi respectate întocmai, dar nici nu se va întârzia foarte mult.

Vărsător
Șefii sau persoanele care vă înconjoară pot pune presiune asupra voastră, iar asta nu va place, dar în același timp să va motive de a va ambiționa și a reuși.

Pești
Anumite situații vă pot încurca decât ajută, iar asta nu va convine. Important este să vedeți cum și ce puteți rezolva fără prea mult stres. Există mereu soluții, iar voi sunteți ingenioși.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!