Un echipaj al pompierilor a intervenit în dimineața zilei de 18 decembrie la lichidarea incendiului în care au ars două mașini ale unui agricultor, prezent la protestele din Chișinău.

Potrivit primelor informații un autovehicul de model BMW X3 a luat foc pe teritoriul gării auto din oraș. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 4:45. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri care a reușit lichidarea arderii la ora 5:22. În urma incendiului nici o persoană nu a avut de suferit.

Potrivit Inspectoratul General pentru Situații Excepționale, arderea a afectat total autovehiculul, dar și parțial un microbuz parcat în preajmă. Circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 32 situații de risc.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!