/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

Noi detalii de la incendiul din Căușeni în care au ars două mașini ale unui agricultor, prezent la protestele din Chișinău

missing
18 decembrie 2020, ora 10:27

Un echipaj al pompierilor a intervenit în dimineața zilei de 18 decembrie la lichidarea incendiului în care au ars două mașini ale unui agricultor, prezent la protestele din Chișinău.

Potrivit primelor informații un autovehicul de model BMW X3 a luat foc pe teritoriul gării auto din oraș. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 4:45. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri care a reușit lichidarea arderii la ora 5:22. În urma incendiului nici o persoană nu a avut de suferit.

Potrivit Inspectoratul General pentru Situații Excepționale, arderea a afectat total autovehiculul, dar și parțial un microbuz parcat în preajmă. Circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi stabilite de specialiști.

Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 32 situații de risc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram