Reduceri maximale: pâna la -50%, -70% la produsele selectate, in magazinele GOSH BEAUTY SHOP din CC SUN CITY butic 1103A et1, CC UNIC – parter, insula. Gasesti produsele marcilor GOSH COPENHAGEN, EYLURE, AFFECT, VALQUER, Body Fantasy, Dermacol.

GOSH COPENHGEN – marca de produse vegane, recunoscuta la nivel mondial pt calitatea si diversitatea de cosmetice pentu necesitatile zilnice, de la ingrijire pina la un make-up profesionist. Sunt cosmetice perfect pt persoane alergice si sensibile. Nu sunt testate pe animale, nu contin parabeni si parfum.
AFFECT – un brand de produse profesionale de make-up, de inalta calitate, care trezeste o incredere sporita printre profesionistii din toata lumea.

Din data de 19 decembrie – odata cu deschiderea magazinelor la orele 09.00 pina la 20.30 vom avea reduceri de sarbatoare la toate produsele din asortiment, reduceri frumoase de pina la -50%

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!