/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Reduceri de până la 50 la sută la produse cosmetice în perioada 19 - 22 decembrie

missing
18 decembrie 2020, ora 16:58

Reduceri maximale: pâna la -50%, -70% la produsele selectate, in magazinele GOSH BEAUTY SHOP din CC SUN CITY butic 1103A et1, CC UNIC – parter, insula. Gasesti produsele marcilor GOSH COPENHAGEN, EYLURE, AFFECT, VALQUER, Body Fantasy, Dermacol.

GOSH COPENHGEN – marca de produse vegane, recunoscuta la nivel mondial pt calitatea si diversitatea de cosmetice pentu necesitatile zilnice, de la ingrijire pina la un make-up profesionist. Sunt cosmetice perfect pt persoane alergice si sensibile. Nu sunt testate pe animale, nu contin parabeni si parfum.
AFFECT – un brand de produse profesionale de make-up, de inalta calitate, care trezeste o incredere sporita printre profesionistii din toata lumea.

Din data de 19 decembrie – odata cu deschiderea magazinelor la orele 09.00 pina la 20.30 vom avea reduceri de sarbatoare la toate produsele din asortiment, reduceri frumoase de pina la -50%

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram