Renumitul show din Rusia „Dom-2” nu va mai apărea pe micile ecrane. Decizia a fost luată de conducerea postului de televiziune THT. 

Ultima ediție va fi difuzată pe 30 decembrie curent. „Timp de 16 ani de la începutul emisiunii „Dom-2”, televiziunea s-a schimbat mult. Au apărut și alte televiziuni. Apariția concurenței aprige din parte rețelelor sociale. Pentru a rămâne în top, trebuie să ne focusăm asupra brandului televiziunii – umorul și serialele. Celelalte trebuie să dispară”, spune directorul televiziunii, Roman Petrenko.

„Dom-2 nu va mai fi. Îmi este greu să accept, dar este așa. Adio, legendă”, a scris pe pagina sa de Facebook prezentatoarea show-ului Olga Buzova.

Show-ul televizat, unde mai mulți tineri și-au întâlnit  a doua jumătate, s-a lansat pe 11 mai 2004.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!