/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Renumitul show „Dom-2” dispare de pe micile ecrane

missing
18 decembrie 2020, ora 19:10

Renumitul show din Rusia „Dom-2” nu va mai apărea pe micile ecrane. Decizia a fost luată de conducerea postului de televiziune THT. 

Ultima ediție va fi difuzată pe 30 decembrie curent. „Timp de 16 ani de la începutul emisiunii „Dom-2”, televiziunea s-a schimbat mult. Au apărut și alte televiziuni. Apariția concurenței aprige din parte rețelelor sociale. Pentru a rămâne în top, trebuie să ne focusăm asupra brandului televiziunii – umorul și serialele. Celelalte trebuie să dispară”, spune directorul televiziunii, Roman Petrenko.

„Dom-2 nu va mai fi. Îmi este greu să accept, dar este așa. Adio, legendă”, a scris pe pagina sa de Facebook prezentatoarea show-ului Olga Buzova.

Show-ul televizat, unde mai mulți tineri și-au întâlnit  a doua jumătate, s-a lansat pe 11 mai 2004.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram