/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Golul lui Zlatan Ibrahimovic, desemnat cel mai frumos din ultimii 25 de ani în MLS

18 decembrie 2020, ora 11:53

Golul marcat de startul suedez Zlatan Ibrahimovic la debutul în tricoul echipei Los Angeles Galaxy, în cursul unei partide împotriva rivalei Los Angeles FC, a fost ales de suporteri drept cea mai frumoasă reuşită în cei 25 de ani de istorie a Liga profesionistă nord-americană de fotbal (Major League Soccer), informează EFE.

Golul lui Ibrahimovic, înscris pe 31 martie 2018, în derby-ul “oraşului îngerilor” a fost preferatul iubitorilor fotbalului din America de Nord. Atacantul suedez, intrat în joc în repriza secundă, l-a învins atunci pe portarul advers cu un şut spectaculos de la 40 de metri, fără preluare, în minutul 77, restabilind egalitatea pe tabela de marcaj (3-3). El a înscris apoi cu capul, din interiorul careului, golul care a adus victoria echipei sale, în prelungiri (scor 4-3).

Zlatan Ibrahimovic a evoluat pentru Los Angeles Glaxy până la sfârşitul anului 2019, reuşind în total 53 de goluri în 58 de meciuri disputate. El joacă în prezent pentru echipa italiană AC Milan, potrivit Agerpres.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram