Un autocar cu 38 de pasageri la bord, care circula pe ruta internațională Varșovia-Chișinău s-a ciocnit cu o Dacia la Edineț. În urma impactului violent, șoferul și pasagerul din mașină au decedat pe loc.

Potrivit poliției, accidentul s-a produs în această dimineață între localitățile Brătușenii Noi și Brătușenii Vechi din raionul Edineț. Un bărbat de 35 de ani din Briceni, aflat la volanul unei Dacia a intrat cu vehiculul pe contrasens și a lovit în plin autocarul de pe cursa Varșovia- Chișinău, la volanul căruia se afla un bărbat de 34 de ani din Ialoveni. În urma impactului, șoferul și pasagerul din Dacia au decedat pe loc. Nici șoferul și nici pasagerii din autocar nu au avut de suferit. În autocar se aflau doi șoferi și 38 de pasageri. Salvatorii au intervenit pentru descarcerarea corpurilor neînsuflețite ale victimelor din Dacia.

Oamenii legii examinează cazul și urmează să stabilească circumstanțele producerii accidentului.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!