Compania aeriană rusă Aeroflot a anunțat că va aloca locuri specifice la bordul avioanelor sale pentru pasagerii care refuză să poarte măști, scrie CNN și Digi24.ro.

„Este extrem de important pentru noi să asigurăm siguranța tuturor pasagerilor”, a declarat Yulia Spivakova, purtătorul de cuvânt al companiei aeriene, într-un comunicat.

Aeroflot, care este cea mai mare companie aeriană din Rusia, are o politică conform căreia călătorii trebuie să poarte măști în timp ce se aflăt în avion, cu excepția cazului în care mănâncă, beau sau își schimbă măștile.

Cu toate acestea, se pare că unii pasageri nu vor să respecte regulile. Pentru aceștia, Aeroflot a desemnat anumite locuri pentru călătorii care nu pot sau nu vor să poarte mască.

Aeroflot nu a anunțat dacă va implementa interdicții pe termen lung sau alte sancțiuni pentru pasagerii care refuză să-și păstreze măștile pe tot parcursul zborului. Dar izolarea acestora într-o anumită secțiune a avionului poate reduce probabilitatea ca un călător fără mască să transmită coronavirusul celorlați pasageri din avion.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!