/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

O companie aeriană din Rusia va pune scaune separate în avioane pentru pasagerii care refuză să poarte mască

missing
19 decembrie 2020, ora 12:25

Compania aeriană rusă Aeroflot a anunțat că va aloca locuri specifice la bordul avioanelor sale pentru pasagerii care refuză să poarte măști, scrie CNN și Digi24.ro.

„Este extrem de important pentru noi să asigurăm siguranța tuturor pasagerilor”, a declarat Yulia Spivakova, purtătorul de cuvânt al companiei aeriene, într-un comunicat.

Aeroflot, care este cea mai mare companie aeriană din Rusia, are o politică conform căreia călătorii trebuie să poarte măști în timp ce se aflăt în avion, cu excepția cazului în care mănâncă, beau sau își schimbă măștile.

Cu toate acestea, se pare că unii pasageri nu vor să respecte regulile. Pentru aceștia, Aeroflot a desemnat anumite locuri pentru călătorii care nu pot sau nu vor să poarte mască.

Aeroflot nu a anunțat dacă va implementa interdicții pe termen lung sau alte sancțiuni pentru pasagerii care refuză să-și păstreze măștile pe tot parcursul zborului. Dar izolarea acestora într-o anumită secțiune a avionului poate reduce probabilitatea ca un călător fără mască să transmită coronavirusul celorlați pasageri din avion.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram