/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Citește horoscopul pentru astăzi, 20 decembrie

missing
20 decembrie 2020, ora 08:21

Horoscop Berbec – 20 decembrie 2020: Ești neobișnuit de preocupat de imagine, de ceea ce se spune despre tine și ce părere au alții despre ceea ce faci. Te vei echilibra foarte ușor, doar renunțând la astfel de preocupări.

Horoscop Taur – 20 decembrie 2020: Stai foarte bine cu concentrarea, dar rezultatele pe care le vei obține depind foarte mult de preocupările tale. Dacă te concentrezi pe nemulțumiri, le vei amplifica și pe ele.

Horoscop Gemeni – 20 decembrie 2020: O adevărată avalanșă de idei iese la lumină din conversațiile cu partenerii de orice fel. Este important să dai dovadă de respect față de cei cu care intenționezi să colaborezi, chiar dacă e doar o intenție.

Horoscop Rac – 20 decembrie 2020: Îți poți păstra ritmul actual de lucru și proteja și starea de sănătate, depinde doar de tine și de ideile pe care le vei selecta astăzi pentru a le pune în practică.

Horoscop Leu – 20 decembrie 2020: Ești sincer preocupat de bunăstarea celor dragi, impuls care vine din firea ta generoasă. E de ajuns să mergi pe acest drum astăzi și vei descoperi resurse interioare pe care, poate, nu le cunoșteai.

Horoscop Fecioară – 20 decembrie 2020: Ești centrat pe casă și familie și bine faci, pentru că în felul acesta vei putea găsi soluții cu adevărat ingenioase pentru a rezolva probleme care păreau de nerezolvat.

Horoscop Balanță – 20 decembrie 2020: Vin răspunsuri la întrebările rostite, dar și la cele pe care nu ai îndrăznit niciodată să le pronunți. E de ajuns să fii atent la cei din jur și vei citi din gesturile lor tot ce ai nevoie să știi.

Horoscop Scorpion – 20 decembrie 2020: Este un moment bun pentru a-ți face calculele legate de investiții, cheltuieli și alte chestiuni bănești. Ai parte de inspirație, care poate aduce idei mai bune decât cele de până acum.

Horoscop Săgetător – 20 decembrie 2020: Ești preocupat de propriul drum în viață, de felul în care ți-ai structurat personalitatea sau de nivelul de apropiere de un ideal. Este un moment benefic, de o rară profunzime, de care vei profita din plin.

Horoscop Capricorn – 20 decembrie 2020: Oscilezi între două direcții, una clar pozitivă și una clar negativă. Astăzi vei avea cadrul necesar pentru a face cea mai bună alegere, nu doar pentru tine, ci și pentru cei apropiați.

Horoscop Vărsător – 20 decembrie 2020: Te apropii de prieteni, cel puțin de unii dintre ei, mai mult decât de obicei, prin forța lucrurilor sau din bunăvoința inimii tale, care îți spune că de asta ai nevoie acum.

Horoscop Pești – 20 decembrie 2020: Ai de protejat o imagine bună, un capital obținut cu greu. E de ajuns să fii sincer, ca întotdeauna, în intențiile și preocupările tale și rezultatele nu vor întârzia să apară.

Libertatea

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram