/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Cum se simte președintele Franței, Emmanuel Macron, care s-a infectat cu noul virus COVID-19

missing
20 decembrie 2020, ora 18:44

Preşedintele francez Emmanuel Macron, testat pozitiv joi cu coronavirus, prezintă duminică o stare de sănătate stabilă comparativ cu ziua trecută, a anunţat Palatul Elysee, potrivit AFP, citată de News.

„Preşedintele Republicii prezintă o stare de sănătate stabilă comparativ cu ieri”, a precizat Palatul Elysees, fără să dea detalii.

Sâmbătă, Palatul Elysee anunţa că starea preşedintelui este stabilă comparativ cu vineri, dacă că Macron încă prezintă simptome – oboseală, tuse, dureri musculare. Testele medicale făcute de preşedinte sunt liniştitoare, se menţiona în comunicatul postat în urmă cu o zi pe site-ul elysee.fr.

Şeful statului francez este în carantină de joi, după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram