Președintele Ucrainei, Volodimir Zelensky, spune că o susține pe președinta aleasă a Republicii Moldova, Maia Sandu. Declarația a fost făcută în  cadrul unui interviu pentru The New York Times.

„O susțin pe Maia Sandu, ea știe. I-am spus asta chiar înainte de alegeri – oricare ar fi rezultatul, vă susținem. Îmi place Moldova, în ansamblu, cu un astfel de lider, și îi doresc dezvoltare democratică”, a adăugat Zelensky.

„Înainte ca Maia Sandu să devină președinte, a zburat în Ucraina când era prim-ministru și m-am întâlnit cu ea. Știu poziția ei față de Crimeea, iar poziția ei față de Ucraina, în ansamblu, cu privire la războiul din Donbass, este mult mai clară decât poziția președintelui precedent, Dodon”, a adăugat președintele Ucrainei.

Amintim că în iulie 2019, Maia Sandu a avut o întrevedere cu președintele Ucrainei.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!