/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Președintele Ucrainei, într-un interviu pentru The New York Times: „O susțin pe Maia Sandu”

missing
20 decembrie 2020, ora 16:46

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelensky, spune că o susține pe președinta aleasă a Republicii Moldova, Maia Sandu. Declarația a fost făcută în  cadrul unui interviu pentru The New York Times.

„O susțin pe Maia Sandu, ea știe. I-am spus asta chiar înainte de alegeri – oricare ar fi rezultatul, vă susținem. Îmi place Moldova, în ansamblu, cu un astfel de lider, și îi doresc dezvoltare democratică”, a adăugat Zelensky.

„Înainte ca Maia Sandu să devină președinte, a zburat în Ucraina când era prim-ministru și m-am întâlnit cu ea. Știu poziția ei față de Crimeea, iar poziția ei față de Ucraina, în ansamblu, cu privire la războiul din Donbass, este mult mai clară decât poziția președintelui precedent, Dodon”, a adăugat președintele Ucrainei.

Amintim că în iulie 2019, Maia Sandu a avut o întrevedere cu președintele Ucrainei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram