/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ O mașină capcană a explodat la Kabul. Opt oameni au fost uciși și 15 răniți

20 decembrie 2020, ora 15:42

Explozia unei maşini-capcană s-a soldat, duminică, la Kabul, cu opt decese şi cel puţin 15 răniţi, au anunţat autărităţile afgane, potrivit AFP.

Explozia unei maşini-capcană s-a soldat, duminică, la Kabul, cu opt decese şi cel puţin 15 răniţi, au anunţat autărităţile afgane, potrivit AFP.De câteva luni, capitala Afganistanului se confruntă cu o recrudescenţă a violenţelor, în ciuda negocierilor de pace dintre talibani şi guvern, care au loc la Doha, din luna septembrie, scrie News.

Tariq Arian, purtător de cuvânt al Ministerului de Interne, a declarat că responsabil de atac sunt “teroriştii”. Printre victime se numără femei şi copii, a precizat el.

O sursă din domeniul siguranţei a precizat că maşina-capcană a explodat în vestul oraşului. “A fost o explozie puternică pentru că a cauzat pagube semnificative locuinţelor situate în apropiere”, a afirmat şi un responsabil din Ministerul Sănătăţii.

În social media au apărut imagini cu flăcările de după explozie.

Atacul încă nu a fost revendicat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram