Explozia unei maşini-capcană s-a soldat, duminică, la Kabul, cu opt decese şi cel puţin 15 răniţi, au anunţat autărităţile afgane, potrivit AFP.

Explozia unei maşini-capcană s-a soldat, duminică, la Kabul, cu opt decese şi cel puţin 15 răniţi, au anunţat autărităţile afgane, potrivit AFP.De câteva luni, capitala Afganistanului se confruntă cu o recrudescenţă a violenţelor, în ciuda negocierilor de pace dintre talibani şi guvern, care au loc la Doha, din luna septembrie, scrie News.

Tariq Arian, purtător de cuvânt al Ministerului de Interne, a declarat că responsabil de atac sunt “teroriştii”. Printre victime se numără femei şi copii, a precizat el.

O sursă din domeniul siguranţei a precizat că maşina-capcană a explodat în vestul oraşului. “A fost o explozie puternică pentru că a cauzat pagube semnificative locuinţelor situate în apropiere”, a afirmat şi un responsabil din Ministerul Sănătăţii.

În social media au apărut imagini cu flăcările de după explozie.

Atacul încă nu a fost revendicat.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!