/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

157 de șoferi au fost amendați în weekend pentru încălcarea regulilor rutiere

missing
21 decembrie 2020, ora 11:53

În weekend inspectorii au depistat peste 1.150 de încălcări rutiere. Peste 150 de șoferi s-au ales cu amenzi pentru încălcarea regulilor rutiere, 19 dintre aceștia conduceau în stare de ebrietate, anunță Inspectoratul Național de Securitate Publică (INSP).

În perioada 19 – 21 decembrie curent, inspectorii Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP) implicați în serviciu au depistat circa 1 150 de încălcări ale șoferilor, dintre care aproximativ 555 de șoferi au depășit limita de viteză, 19 se aflau în stare de ebrietate la volan, iar 126 de șoferi au încălcat regulile de înmatriculare sau de înregistrare de stat, de revizie tehnică a vehiculelor.

Alții 157 de conducători auto au primit procese-verbale, deoarece nu au respectat indicatoarele de semnalizare rutieră și de acordare a priorității de trecere, iar pentru că nu aveau cuplată centura de siguranță, au fost sancționați 30 de șoferi.

Inspectorii INSP au intervenit de urgență în 135 de solicitări parvenite de la cetățeni prin intermediul Serviciului național unic pentru apelurile de urgență 112, dintre care circa 14 au fost pe ordinea publică, precum, tulburarea liniştii, consumul de băuturi alcoolice în locuri publice și huliganism nu prea grav.
Inspectoratul Național de Securitate Publică al IGP reamintește șoferilor:
– evitați să urcați la volan dacă ați consumat alcool;
– atrageți atenție la indicatoarele și marcajele rutiere;
– ajustați viteza la condițiile de drum și de trafic.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram