Belarus este prima țară, în afară de Rusia, care a înregistrat Sputnik-V, vaccinul împotriva coronavirusului de tip nou. Despre aceasta a comunicat Fondul Rus de Investiții Directe (FRDI), scrie meduza.io.

Cei de la FRDI spun că în prezent se întreprind acțiuni ca în viitorul apropiat vaccinul să fie produs pe teritoriul Belarusului. Potrivit ministrului Sănătății, Dumitru Pinevici, vaccinarea belarușilor va începe în ianuarie 2021.

În prima etapă, gratuit vor fi vaccinați lucrătorii medicali, cadrele didactice, vânzătorii și angajații din alte domenii, care contactează cu un număr mare de persoane, a anunțat Ministerul Sănătății din Belarus.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!