/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Belarușii vor fi vaccinați cu Sputnik-V împotriva COVID-19 din ianuarie

missing
21 decembrie 2020, ora 13:50

Belarus este prima țară, în afară de Rusia, care a înregistrat Sputnik-V, vaccinul împotriva coronavirusului de tip nou. Despre aceasta a comunicat Fondul Rus de Investiții Directe (FRDI), scrie meduza.io.

Cei de la FRDI spun că în prezent se întreprind acțiuni ca în viitorul apropiat vaccinul să fie produs pe teritoriul Belarusului. Potrivit ministrului Sănătății, Dumitru Pinevici, vaccinarea belarușilor va începe în ianuarie 2021.

În prima etapă, gratuit vor fi vaccinați lucrătorii medicali, cadrele didactice, vânzătorii și angajații din alte domenii, care contactează cu un număr mare de persoane, a anunțat Ministerul Sănătății din Belarus.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram