/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Când se va hotărî dacă se vor suspenda sau nu zborurile cu Marea Britanie, după depistarea unei noi tulpini de coronavirus

missing
21 decembrie 2020, ora 12:05

Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică (CNESP) urmează să se întrunească pe 21 decembrie curent în ședință pentru a decide dacă se vor impune sau nu restricții de călătorie dinspre/înspre Marea Britanie.

Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către purtătoarea de cuvânt a Ministerului Sănătății. Cristina Stratulat a spus că decizia urmează a fi luată în contextul în care pe insulă a fost depistată o nouă tulpină de coronavirus.

Am contactat și reprezentanții Autorității Aeronautice Civile (AAC) pentru detalii. Aceștia au spus că au transmis o solicitare CNESP în acest sens.

Amintim că mai multe state europene au impus restricții de călătorie dinspre Marea Britanie, printre acestea se numără și România.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram