Comisia Naţională Extraordinară de Sănătate Publică (CNESP) urmează să se întrunească pe 21 decembrie curent în ședință pentru a decide dacă se vor impune sau nu restricții de călătorie dinspre/înspre Marea Britanie.

Informația a fost confirmată pentru tv8.md de către purtătoarea de cuvânt a Ministerului Sănătății. Cristina Stratulat a spus că decizia urmează a fi luată în contextul în care pe insulă a fost depistată o nouă tulpină de coronavirus.

Am contactat și reprezentanții Autorității Aeronautice Civile (AAC) pentru detalii. Aceștia au spus că au transmis o solicitare CNESP în acest sens.

Amintim că mai multe state europene au impus restricții de călătorie dinspre Marea Britanie, printre acestea se numără și România.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!