Nu este clar dacă fracțiunea Partidului Șor va vota pentru moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu, care urmează să fie dezbătută în plenul Parlamentului.

„Nimic nu s-a schimbat. Avem pretenții foarte mari față de Guvernul Chicu. Dar ne gândim la situația actuală din țară care s-a schimbat radical spre rău și nu cunoaștem ce ne așteaptă. Am intrat în sezonul de iarnă, suntem în perioada sărbătorilor de iarnă așteptate de cetățeni, avem pandemie și suntem într-o criză economică și socială. Să lăsăm țara fără un conducător, fără Guvern, fără premier o să fie iresponsabil”, a declarat deputata Marina Tauber în cadrul unei emisiuni de la Jurnal TV.

Totodată, aceasta a precizat că „asta nu înseamnă că eu vă vociferez acum poziția partidului cu privire la moțiune”.

Precizăm că miercuri, 23 decembrie, Parlamentul se va întruni în ședință plenară, începând ora 15:00, pentru a dezbate moțiunea de cenzură asupra activității Guvernului, înaintată pe 16 decembrie de fracțiunea parlamentară PAS.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!