/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Horoscop. Unele zodii au nevoie de răbdare și diplomație pentru a rezolva anumite situații

missing
21 decembrie 2020, ora 06:45

Horoscop luni, 21 decembrie 2020. Numerele norocoase ale zilei sunt 7, 19, 48 și 57, în timp ce culorile care vă pot face ziua mai frumoasă sunt alb, argintiu și albastru deschis.

Berbec

Astăzi este un început de săptămâna diferit, mai ales că știți că spre final aveți de făcut activități care reușesc să va mai scoată din normal. În acest moment va face bine gândirea pozitivă și să aveți grijă de imunitatea voastră.

Taur
Progresul nu este un proces rapid în această perioada, ci mai degrabă necesită timp și echilibru. Luați-vă timpul necesar pentru ajustare și pentru a învață să trăiți sub toate influențele noi venite în viață voastră, potrivit impact.ro.

Gemeni
Anumite rezultate pozitive pot apărea și în următoarea perioada, așa că nu te supără dacă nu vin chiar astăzi. Astrele predispun că deși ești destul de ocupat, reușești să termini totul la timp.

Rac
Anumite provocări legate de muncă pe care le-ai acceptat în trecut tind să îți ocupe timpul și în prezent. Având în vedere că gândul îți este la vacanță sau măcar la câteva zile libere, fă tot ce poți să îți păstrezi atenția asupra obiectivului tău.

Leu
Oamenii din jur va pot solicită ajutorul, iar voi pe cealaltă. parte sunteți destul de prinși în treburile voastre. Dacă. nu puteți interveni direct, nu ezitați să le spuneți măcar o vorbă bună.

Fecioară
Începutul de săptămâna este întotdeauna pentru voi un moment de reorganizare prin care va plănuiți în mare zilele ce urmează. Astăzi este o zi mai specială, deoarece și perioada care urmează este una la fel. Încercați să faceți cât și ce puteți astăzi, ce nu, lăsați pe mâine.

Balanță
Aveți nevoie de răbdare și diplomație pentru a rezolva anumite situații care nu mai suportă amânare. Un progres se realizează, chiar dacă nu în măsura în care v-ați dori.

Scorpion
Din punct de vederea al sănătății, astrele vă susțin o imunitate bună, deși creșterea presiunii sângelui, o durere de cap sau un disconfort minor pot apărea. Încercați să tratați totul la timp pentru a evita neplăcerile.

Sagetator
Anumite eforturi pe care le-ați depus în trecut acum tind să va aducă o mulțumire și chiar un câștig. Aveți grijă de sănătatea voastră și de imunitate, nu neglijați niciun aspect.

Capricorn
Din punct de vedere astral, aveți grijă atunci când vine vorba de aspectul sănătății. Anumite alimente nu va fac chiar bine sau mai puteți avea niște dureri musculare sau de spate. Atunci când vine vorba de muncă, faceți ce puteți și cum este posibil în aceste circumstanțe.

Vărsător
Activitățile creative, dar și recreative sunt indicate astăzi pentru voi. Încercați să faceți totul în ritmul propriu și să va bucurați de progres. Cei dragi se vor bucura de rezultatele muncii voastre.

Pești
Anumite situații nu vă convin, dar cumva trebuie să găsiți o modalitate să-i dați timpului timp și să aranjați lucrurile cum se poate mai bine pentru voi și familia voastră.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram