/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Managerii regiilor de salubrizare vor fi sancționați dacă containerele cu gunoi nu vor fi evacuate la timp

missing
21 decembrie 2020, ora 12:55

Responsabilii municipali, de la managerii regiilor de salubrizare, până la pretorii de sector vor fi sancţionaţi de către Primărie în cazul în care containerele cu gunoi nu vor fi evacuate la timp. Desprea aceasta a vorbit Ion Ceban la ședința Primăriei de luni, 21 decembrie.

Potrivit lui Ceban, decizia vine după ce mai multe blocuri din sectorul Râșcani ar fi fost inspectate de către acesta: „La prima vedere, pe bulevardul Moscova era curat, dar în curțile blocurilor de locuit s-a atestat o stare de insalubritate. Același situație fiind înregistrată și în cartierele din sectorul Buiucani. De săptămâna viitoare voi inspecta personal, aleatoriu, mai multe curți din sectoare pentru a vedea care este situația pe teren. Pentru starea insalubră atestată ieri în sectorul Râșcani, voi aplica sancțiuni fără alte argumente în plus, pentru că la acest capitol vorbim de prea mult timp”, a menționat primarul.

Totodată, Ion Ceban a atenționat și responsabilii S.A. „Apă – Canal Chișinău”, referindu-se la calitatea lucrărilor de reabilitare a căilor de acces și a trotuarelor, ca urmare a modernizării rețelelor de apeduct în curțile blocurilor de locuințe.

„În urma acestor intervenții muncitorii lasă multă dezordine, iar reabilitarea suprafețelor de asfalt nu este finalizată. În majoritatea cazurilor termenele lucrărilor sunt depășite, cel mai grav este că astfel de situații sunt înregistrate în toate sectoarele”, a conchis Ceban.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram