Și transportatorii vor continua să protesteze. Mâine, în fața Parlamentului vor fi parcate mai multe mijloace de transport în semn de protest față de legea bugetului 2021 și politica fiscale.

Anunțul a fost făcut de președintele Asociației Transportatorilor, Oleg Alexa, care a precizat că „suplimentar săptămâna aceasta vom organiza un protest, care va include staționarea unităților de transport în număr de aproximativ 100, alături de tehnica agricolă a fermierilor”.

Transportatorii au manifestat și săptămâna trecută alături de agricultori, care protestează mai bine de două săptămâni.

Președintele în exercițiu, Igor Dodon, a semnat și promulgat luni, 21 decembrie, Legea bugetului de stat pentru anul 2021 și proiectul politicii bugetar-fiscale, proiecte votate de în două lecturi în Parlament de deputații PSRM-Șor. Proiectele au fost criticate de celelalte fracțiuni parlamentare, care au cerut reexaminarea legilor.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!