/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Primarul comunei Negurenii Vechi, Adrian Cozariuc, a decedat

21 decembrie 2020, ora 14:10

Primarul ales pe listele Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) al comunei Negurenii Vechi, Adrian Cozariuc, a decedat. Anunțul a fost făcut de către reprezentanții Consiliului raional Ungheni pe pagina de Facebook.

„Un om deosebit a plecat dintre noi! Reprezentanții Consiliului raional Ungheni își exprimă întreaga compasiune față de familia îndurerată a regretatului, Adrian Cozariuc, primar al comunei Negurenii Vechi. Regretăm enorm plecarea sa dintre noi! Dumnezeu să-l odihnească în pace, în împărăția Sa!”, se arată în mesajul postat de către reprezentanții Consiliului raional Ungheni.

Și asociația primarilor din raionul Ungheni a postat un asemenea mesaj:

La data de 21.12.2020 s-a oprit din pulsul vieţii inima unui Om cu literă mare. Un suflet nobil s-a ridicat la cer. S-a stins pentru totdeauna lumînarea vieţii celui care a fost Dl Adrian Cozariuc, primar al comunei Negurenii Vechi, un om de o rară cumsecădenie şi bunătate. Omul care pe parcursul întregii activităţi profesionale s-a manifestat ca un profesionist conştiincios,conducător atent, exigent,intelegent şi optimist, întrunind în sine cele trei repere de bază necesare unui om: partiotizmul, profesionalizmul şi spiritul organizatoric.  S-a aflat permanent în căutarea noilor orizonturi de perspectivă reală. A servit întotdeauna drept model de înaltă demnitate ,cumsecădenie şi înţelepciune. A ştiut să ierte chear şi atunci cînd a fost lovit sub centură, totodată avînd curajul să ceară iertare atunci când a greşit. Toate aceste calităţi întruchipate într-un singur om au făcut să se bucure de stima şi respectul întregii comunităţi. Asociația primarilor din raionul Ungheni exprimă cele mai profunde şi sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să vă întărească şi să vă dea putere pentru a trece prin această mare încercare a vieţii.”.

În 2019, Adrian Cozariuc a fost ales primar al comunei Negurenii Vechi. Acesta a candidat din partea PSRM.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram