Adevăratele comori din viață le păstrăm în inimă și le oferim mereu fericirea la superlativ. În ajun de Sărbători, visele mereu se împlinesc, alege cel mai splendid apartament în Bloc Nou la Cheie, gata de trai.

PROIMOBIL.MD îți oferă cele mai bune opțiuni de trai valabile pe piață la etapa actuală. Intră acum pe link sau apelează-ne la numărul de telefon 078 088 886 și primește în regim online primele 20 de oferte Noi ale zilei.
Apartamente în bloc nou cu 1, 2 sau 3 camere cu reparație (cele mai noi apărute în vânzare) din toate sectoarele orașului Chișinău.

Alege până la 5 opțiuni din ofertele noi primite pe care dorești să le vizitezi, iar noi te  programăm la un open house  în aceeași zi!

Oferă-le Magia Sărbătorilor  celor mai prețioase și dragi ființe… întâmpinați toate sărbătorile Noului An,împliniți în noua voastră locuință!

Contactează-ne Acum: 078 088 886

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!