/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

PROIMOBIL.MD: Sărbătorile de iarnă vor prinde culoare pentru familia ta, ACASĂ, în propria locuință!

missing
21 decembrie 2020, ora 09:38

Adevăratele comori din viață le păstrăm în inimă și le oferim mereu fericirea la superlativ. În ajun de Sărbători, visele mereu se împlinesc, alege cel mai splendid apartament în Bloc Nou la Cheie, gata de trai.

PROIMOBIL.MD îți oferă cele mai bune opțiuni de trai valabile pe piață la etapa actuală. Intră acum pe link sau apelează-ne la numărul de telefon 078 088 886 și primește în regim online primele 20 de oferte Noi ale zilei.
Apartamente în bloc nou cu 1, 2 sau 3 camere cu reparație (cele mai noi apărute în vânzare) din toate sectoarele orașului Chișinău.

Alege până la 5 opțiuni din ofertele noi primite pe care dorești să le vizitezi, iar noi te  programăm la un open house  în aceeași zi!

Oferă-le Magia Sărbătorilor  celor mai prețioase și dragi ființe… întâmpinați toate sărbătorile Noului An,împliniți în noua voastră locuință!

Contactează-ne Acum: 078 088 886

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram